Novica

Prva slovenska konferenca o čipih in prevodnikih

Datum objave: 17.1.2023

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s strokovnim društvom MIDEM organizira prvo slovensko konferenco o čipih in prevodnikih (SLO-čip 2023). Konferenca bo potekala v torek, 24. januarja, med 9. in 16. uro na ljubljanski Fakulteti za elektrotehniko.

Konferenca bo udeležencem omogočila vpogled v raziskave in dosežke na področju čipov in polprevodnikov, izostritev aktualnih izzivov ter izmenjavo novih izkušenj in tehnologij. Vabljeni so vsi slovenski raziskovalci, inženirji, znanstvenike in industrijske strokovnjake s področja čipov in polprevodnikov v Sloveniji in iz tujine, da se udeležijo konference in poglobljeno razpravljajo o trenutnih tehnoloških žariščih in mejah razvoja industrije, kot so čipi, senzorji, polprevodniška in fotonska integrirana vezja, dizajn in tehnologije in prototipiranje.

V glavni avli bo v času konference potekala tudi razstava, zato vljudno vabljeni, da si vzamete čas in se celovito informirate in pogovorite o novostih, trendih in možnosti razvoja naše stroke na specifičnih področjih, za katere in od katerih živite.

Več o konferenci in njenem programu si lahko ogledate na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411