Novica

Razpis za 53. Krkine nagrade

Datum objave: 26.5.2022

Inovativnost, ki temelji na prebojnih znanstvenih in strokovnih idejah, je za posameznike, gospodarstvo in družbo vodilo v uspešno prihodnost.

Sprejmete izziv in se do 6. julija 2022 prijavite na razpis za 52. Krkine nagrade za leto 2022!

Vabljeni so študenti programov na vseh treh študijskih stopnjah, pridružite se skoraj 3000 nagrajencem, ki so soustvarjali več kot 50-letno zgodovino Krkinih nagrad!

Vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, kontrolo kakovosti, trženjem in uporabo farmacevtskih surovin in zdravil, končali od 1. julija 2021 do 30. junija 2022, vabimo,da na spletni strani Krkinih nagrad izpolnite prijavni obrazec in zahtevane dokumente oddate do 6. julija 2022. Informacije o prijavnih in razpisnih pogojih najdete v Pravilih Krkinih nagrad na tej spletni strani.

V skladu s Krkino razvojno-raziskovalno usmeritvijo bo Svet Sklada Krkinih nagrad med prispelimi nalogami izbral najboljše z vidika znanstvene odličnosti in uporabnosti v farmacevtski industriji ter jim podelil Krkine nagrade in priznanja. Pet nalog, ki bodo najbolj drzne, inovativne, odmevne in kakovostne ter hkrati povezane s sodobnimi izzivi generične farmacevtske industrije, bomo nagradili z velikimi Krkinimi nagradami.

Avtorje nalog, prijavljenih na razpis za 52. Krkine nagrade, bomo o izboru nagrajenih nalog obvestili septembra 2022.

Več o razpisu, o pravilih in prijavi najdete na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411