Novica

Trajnosti naproti s soustvarjanjem na področju STEAM izobraževanja

Datum objave: 4.9.2023

Vabljeni k udeležbi na dogodku Trajnosti naproti s soustvarjanjem na področju STEAM izobraževanja z mednarodno udeležbo, ki bo potekal v sredo, 20. in četrtek, 21. septembra 2023 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani (UL PEF). Dogodek organizira Univerza v Ljubljani z namenom predstavitve aktivnosti in izkušenj različnih deležnikov s področja STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) v vzgojno-izobraževalni vertikali in širše.

V okviru dogodka se bodo učitelji ter drugi zaposleni na področju vzgoje in izobraževanja v osnovnih in srednjih šolah lahko udeležili zanimivih plenarnih in sekcijskih predstavitev ter delavnic s področja
poučevanja in učenja STEAM, izmenjali izkušnje z drugimi učitelji in udeleženci dogodka pri poučevanju in učenju STEAM po celotni izobraževalni vertikali. Dogodek bo priložnost za srečanje in predstavitev različnih deležnikov s področja STEAM izobraževanja, medsebojni navdih preko spoznavanja primerov dobrih praks poučevanja in učenja STEAM v celotni izobraževalni vertikali, sodobnih raziskovalnih spoznanj STEAM izobraževanja, možnosti digitalne podpore STEAM izobraževanju, zaposlitvenih možnosti na področju STEAM itd.

Za udeležbo na dogodku ni predvidena kotizacija za udeležence, več o dogodku na spletni strani.

V primeru vprašanj smo vam na voljo tudi na naslovu STEAMCoLab@pef.uni-lj.si. Veselimo se srečanja na dogodku in vas lepo pozdravljamo!

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411