Novica

Znanstveni simpozij CFGBC

Datum objave: 24.4.2023

V četrtek, 1. junija 2023, bo ob 18. obletnici CFGBC na Medicinski fakulteti UL potekal znanstveni simpozij.

Simpozij bo potekal od 10.00 do 16.00 v veliki predavalnici Medicinske fakultete na Korytkovi 2 v Ljubljani. Raziskovalci ter člani konzorcija CFGBC bodo predstavili svoje najnovejše delo preko predavanj in plakatov. Kot vsako leto bodo tematike zelo raznolike, od čebel, do človeka in njegovega mikrobioma ter prikaz različnih omskih pristopov k raziskavam. Vstop je prost, uradni jezik simpozija je angleščina.

Svoje delo bosta predstavila tudi dva raziskovalca iz tujine. Dr. Marek Mutwil iz Univerze v Singapurju bo predstavil pristope računalniške biologije k kompleksnim raziskavam uravnavanja transkriptoma pri rastlinah. Dr. Jose Manuel Franco Zorrilla iz CSIC v Španiji pa bo predstavil bioinformatske in eksperimentalne pristope pri raziskavah delovanja transkripcijskih dejavnikov. Celoten program bo objavljen na spletni strani dogodka.

Vabljeni, da na simpoziju predstavite svoje delo v obliki plakata in oddate povzetek do 17. maja 2023. Obiskovalci se morajo na simpozij registrirati preko te povezave.

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411