PETROL

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje sodeluje

Dejavnosti, v katerih skupina Petrol deluje, so goriva in derivati, trgovsko blago in storitve, energija in rešitve.

Opis podjetja

Petrol je največja slovenska energetska družba, največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih, sočasno pa tudi ena največjih slovenskih trgovskih družb. Razvoj zaposlenih je za Petrol prioriteta in investicija v prihodnost, zato skrbi za razvoj vseh potencialov zaposlenih. Zaposleni samostojno krmilijo svojo kariero z razvojnimi pogovori, Petrol pa za zagotavljanje dobrega počutja meri in spremlja klimo, kulturo, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih. Poleg nudenja odličnega plačila, v Petrolu kakovostno in učinkovito delo tudi prepoznavamo in še dodatno nagradimo. Za povezovanje in sodelovanje pa skrbimo tudi s številnimi dogodki in aktivnostmi na ravni družbe. Dobrodošli vsi, ki vas zanima svet Petrol energetike, dobrodošli, h kariernim izzivom v Petrolu!

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo

V Petrolu štipendiramo deficitarne poklice iz različnih področij tehničnih znanosti, omogočamo študijsko prakso in študentsko delo, s priložnostmi za osebni razvoj in rast. Za opravljanje dela študente glede na potrebe delovnega mesta primerno usposabljamo, odpiramo nove poglede, spoznavanje različnih ljudi, delovnih procesov in nalog, spletanja mrež poznanstev. Najboljše talente tudi zaposlimo.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Zaposlujemo kadre študijskih smeri elektrotehnika, aplikativna elektrotehnika, uporabna statistika, strojništvo, računalništvo in informatika, računalništvo in spletne tehnologije, računalništvo in matematika, informatika, družboslovna informatika, upravna informatika, podatkovna znanost.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Naziv podjetja: Petrol d.d., Ljubljana
Ime kontaktne osebe: Zala Koder
Telefon: 041 514 292
E-poštni naslov: zala.koder@petrol.si
Spletni naslov za več informacij: www.petrol.eu/sl/kariera

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411