ProtimRžišnik Perc

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje sodeluje

elektroinštalacije, inženirstvo, gradnja, projektiranje, arhitektura

Opis podjetja

Protim Ržišnik Perc (www.protim.si) smo vodilno slovensko podjetje na področju integralnih storitev arhitektov in inženirjev. Na podlagi 30 letnega obstoja in konstantnega razvoja smo prešli v kolektiv 100+ strokovnjakov, s pomočjo katerih več kot uspešno soustvarjamo grajeno okolje. Obseg naših storitev se začne pri idejnih zasnovah in konča pri optimizaciji obratovanja objektov, upoštevajoč trajnostni aspekt, inovacije, digitalizacijo ter rešitve za jutri. Smo sinonim za kakovost ter postavljanje standardov v stroki. Bogate izkušnje in znanja z veseljem delimo in prenašamo na naslednje generacije.

Sodelavcem omogočamo osebni in karierni razvoj. Naše delo poteka v urejenem in sodobnem delovnem okolju, na voljo so brezplačna parkirna mesta, organizirana prehrana in še mnogo več.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo

Študentom omogočamo opravljanje obvezne praksa, študentskega dela, mentorstva pri izdelavi zaključnih del ter opcijo redne zaposlitve. Stremimo k dolgoročnemu sodelovanju ter ponujamo sodelovanje v interdisciplinarnem okolju z najsodobnejšo programsko opremo za delo v BIM okolju.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Ne glede na vaše predhodne izkušnje zahvaljujoč kulturi mentorstva vsem omogočamo nemoten začetek. Želja po načrtovanju naprednih sistemov s področja elektrotehnike, projektiranje laboratorijev, proizvodnih obratov, pisarn, stanovanjskih objektov ipd., znanje AutoCAD-a in Revita, veselje do timskega dela ter natančnost in doslednost so prednosti kandidatov, ki jih cenimo in želimo.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Protim Ržišnik Perc d.o.o.
Poslovna cona A 2
4208 Šenčur

Kontaktna oseba: Tina Brojan, vodja kadrovske službe (tina.brojan@r-p.si ali 031 725 723)

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411