S&TISKRATEL

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje

  • širokopasovne rešitve, IT-infrastrukturne rešitve, poslovne rešitve, storitve proizvodnje opremljanja tiskanin, 5G in mobilna zasebna omrežja

Opis podjetja

S&T Iskratel je nosilec skupine S&T Iskratel, vodilnega evropskega ponudnika celovitih in visoko zanesljivih rešitev za varno, pametno in bolje povezano prihodnost. S širokim portfeljem informacijskih, komunikacijskih in poslovnih rešitev v kombinaciji z najhitrejšo in zanesljivo podporo smo prisotni v več kot 50 državah po svetu. S svojim h kupcem usmerjenim pristopom, lastnimi raziskovalno-razvojnimi in proizvodnimi centri ter več kot 1000 zaposlenimi v 10 državah je skupina S&T Iskratel v letu 2022 ustvarila več kot 150 milijonov evrov prometa. Rešitve skupine izpolnjujejo zahteve hitro razvijajočih se digitalnih okolij in igrajo pomembno vlogo pri razvoju naprednejše, bolj povezane, trajnostne in varne družbe. Smo zaupanja vreden partner za digitalno prihodnost, saj zagotavljamo napredne, zanesljive in varne IT-infrastrukturne in poslovne rešitve za učinkovito podporo poslovanju. Več informacij: www.snt-iskratel.si.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

V družbi S&T Iskratel nam je v velikem interesu, da lahko čim širšemu krogu strokovnjakov na trgu dela ponudimo možnosti sodelovanj na IKT področju. Poleg senior strokovnjakov tako zaposlujemo tudi ambiciozne, zavzete in inovativne mlade, ki se navdušujejo nad novimi tehnologijami in jih zanima karierni razvoj v vodilnem IKT podjetju. Mladim omogočamo mentorstvo in podporo pri uvajanju v delo ob vrhunskih strokovnjakih, kateri jim s svojimi bogatimi izkušnjami pomagajo pri osebnem in strokovnem napredku.

Poleg redne zaposlitve navdušenim študentom nudimo tudi možnost študentskega dela ali opravljanje obvezne šolske prakse ter jim tako omogočamo pridobivanje prvih delovnih izkušenj, razvoj kompetenc in prenos teoretičnega znanja v prakso.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Trenutno iščemo proizvodne tehnologe, razvijalce programske opreme, sistemske tehnike in inženirje, aplikacijske in tehnološke svetovalce ter prodajne svetovalce. Ne glede na usmeritev področja od novih sodelavcev pričakujemo občutek za odgovornost, visoko mero proaktivnosti, afiniteto do pridobivanja novih znanj ter odprt in fleksibilen pristop do reševanja izzivov.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Za več dodatnih informacij in usmeritev glede sodelovanja z nami, smo z veseljem razpoložljivi na kontaktu: hr@snt-iskratel.si.

Sledite nam na spletni strani podjetja spletne strani, portala MojeDelo.com ali LinkedIn profila.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411