Novica

3P – pripravljeni na podjetniško pot?

Datum objave: 20.11.2023

Zanimanje, veselje in strast na moji podjetniški poti

Torek, 21. november 2023, Fakulteta za družbene vede UL

Karierni centri Univerze v Ljubljani (KC UL) vabijo študentke in študente, alumne Univerze v Ljubljani in ostale zainteresirane na dogodek 3P – pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 21. novembra 2023, od 15.00 do 18.00 na Fakulteti za družbene vede UL (Velika predavalnica). Na dogodek ste lepo vabljeni vsi, ki vas zanima več o podjetništvu, iščete koristne informacije in spodbudo ali imate hobi ali idejo, ki bi ju lahko v prihodnje razvili v svojo podjetniško pot.

Dogodek 3P bo potekal v dveh delih; v prvem delu bodo z nami izjemne gostje, ki so se podale na svojo podjetniško pot, ki je zrastla iz njihovih zanimanj in strasti:

  • Ksenija Štibernik, magistrica prava, ustanoviteljica in direktorica zasebnega vrtca Kobacaj,
  • Klara Miklič, magistrica profesorica glasbene pedagogike, soustanoviteljica in vodja zasebne glasbene šole Tvoja glasba,
  • Laura Mlakar in Sara Tič, ustanoviteljici, BondBeyond, d.o.o. – TikTokable.

Moderator pogovora bo Jakob Gajšek, direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, ki bo z gostjami odkrival njihove poti od ideje do uresničitve, razloge za podjetniško pot, pomen strasti do dela, značilnosti in kompetence podjetnikov, uspehe in ovire, s katerimi se srečujejo podjetniki, in še mnogo drugega.

V drugem delu bomo izvedli delavnico ABC podjetništva, v kateri se bodo prepletale izkušnje in strokovno teoretično znanje. Špela Rozman Dolenc (Ljubljanski univerzitetni inkubator) bo delila izkušnje s področja podpore startapom in izpostavila ključne korake od iskrive ideje do vzpostavitve startaupa in vstopa na trg, Nejc Ekart (študent Ekonomske fakultete UL, soustanovitelj Adanta, d. o. o. – Lime Booking) pa spregovoril o svoji navdihujoči zgodbi o razvoju inovativnega orodja za spletno naročanje Lime Booking in uspešnem vstopu na trg.

Več informacij in prijava>

 

Prijava

Študenti UL v POPR vstopite preko skupine Študenti UL s svojo veljavno digitalno identiteto UL.

Drugi uporabniki, če portala POPR še ne uporabljate, si izberete ustrezno skupino in izpolnite registracijski obrazec.

 

Imate vprašanje?

Dodatne informacije: kc@uni-lj.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411