Novica

BEST delavnica "Kako spreminjati svoje možgane?"

Datum objave: 24.4.2023

Vabljeni na delavnico “Kako spreminjati svoje možgane?“, ki bo potekala v sredo, 26. 4. 2023 ob 18.00 na Filozofski fakulteti v predavalnici 528. Na delavnici boste na zanimiv in interaktiven način spoznali anatomijo in delovanje možganov ter se dotaknili najnovejših odkritij s področij nevroznanosti, psihologije in filozofije. Skupaj bomo raziskovali, kaj sploh je zavest in kako jo lahko preučujemo.

V drugem delu delavnice pa se bomo posvetili praktičnim vidikom – kako dejansko lahko sami vplivamo na svoje možgane, svoje počutje, navade in življenje. Delili bomo primere in tehnike, kot so Wim Hof metoda, meditacija in še več, ki lahko pozitivno vplivajo na naše možgane in naš način življenja.

Cilj delavnice je opolnomočiti študente, da spoznajo, da lahko sami aktivno vplivajo na svoje mentalno zdravje, počutje, navade in s tem izboljšajo svoj način življenja. Delavnica ni le za tiste, ki imajo težave s svojim mentalnim zdravjem, ampak je namenjena vsem študentom, ki si želijo živeti srečno, izpolnjeno in veselo življenje.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411