Novica

Dan obštudijskih dejavnosti 2022 na FE

Datum objave: 18.10.2022

Na Fakulteti za elektrotehniko poleg rednega študijskega procesa tedensko potekajo različne obštudijske dejavnosti, ki so namenjene spodbujanju razvoja kompetenc, veščin in predanosti s področij, ki niso neposredno del študijskega programa, krepitev možnosti kariernega razvoja in lažjega umeščanja na trg dela. Obštudijske dejavnosti potekajo tako v organizaciji fakultete in univerze kot tudi različnih študentskih društev in organizacij.

Letos se bodo obštudijske dejavnosti predstavile na skupnem dogodku, ki bo potekal v četrtek, 20. oktobra 2022, med 10. in 13. uro v avli fakultete.

Na stojnicah se bodo predstavila najaktivnejša študentska društva in organizacije ter Center za obštudijsko dejavnost UL. Informacije o obštudijski dejavnosti na FE najdete tudi na fakultetni spletni strani.

Po zaključku dneva obštudijskih dejavnosti bo v predavalnici P2 ob 15. uri zaključno predstavitev organiziral še Superior Engineering, ki išče okrepitve pri projektu Formula Student oz. pri razvoju novega dirkalnika!

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411