Novica

Dogodka Mlade akademije za doktorske študente in raziskovalce na začetku kariere v okviru meseca znanosti

Datum objave: 19.10.2022

Društvo Mlada akademija v oktobru v tradicionalnem sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport v okviru Meseca znanosti organizira dva dogodka, ki sta namenjena doktorskim študentom in raziskovalcem na začetku kariere, zanimiva pa bosta tudi za uveljavljene raziskovalce. Oba dogodka bosta dvojezična (potekala bosta v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika):

Doktorat – kako pa ti definiraš uspeh? | PhD – how do you define success?

sredo, 26. 10. 2022, bo potekal virtualni dogodek Doktorat – kako pa ti definiraš uspeh? | PhD – how do you define success?, ki bo naslovil izzive, s katerimi se doktorski študentje pogosto srečujejo, in predstavil strategije za vzpostavitev zdravega ravnotežja med delom in zasebnim življenjem. Dogodek se ne bo prenašal v živo ali snemal, zato je mogoča samo neposredna udeležba s predhodno registracijo.

Odprta znanost 2022 – z odprtostjo do boljših raziskav | Open Science 2022 – Opennes to Better Research

četrtek, 27. 10. 2022, bo potekal hibridni dogodek Odprta znanost 2022 – z odprtostjo do boljših raziskav | Open Science 2022 – Openness to Better Research, ki bo naslovil vprašanje, kako je odprta znanost povezana s kakovostjo raziskav oziroma raziskovalnega dela in njenim vrednotenjem. Neposredni spletni prenos dogodka bo mogoče spremljati na YouTube kanalu Mlade akademije, za udeležbo v živo pa je obvezna registracija do 25. 10. 2022.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411