Novica

Hackathon odprtih podatkov

Datum objave: 18.10.2022

22. in 23. oktobra 2022 bodo v Transformation Lighthouse spet hekali! Tokrat v živo v popolnoma novih prostorih Kovačnice v Kranju. Za ekipe in posameznike, ki imajo kakršne koli lokacijske izzive pa bo omogočena tudi virtualna prisotnost!

Letošnji, že 5. tradicionalni hackathon odprtih podatkov, ki ga sponzorira Roche Slovenija in podpirata Ministrstvo za Digitalizacijo in Ministrstvo za javno upravo, vsebinsko plemeniti Spominčica – Alzheimer Slovenija, povezuje Mestna občina Kranj in podpira tehnologija Oracle, bo naslavljal demenco – naš skupni izziv.

Če želite sodelovati pri ustvarjanju za boljši jutri, se preizkusiti v novem izzivu in okolju, premagati druge hackerje in si pridobiti nagrado hacker supreme, verjamemo, da je ta hackathon odlična priložnost za vas. Kaj lahko izgubite? Spletite odlična prijateljstva, pridobite neverjetne povezave, ki vam bodo koristile na vaši prihodnji poslovni poti, in ustvarite rešitev, ki lahko prispeva k boljši družbi za vse nas. Le kdo si ne bi želel tega?

Zakaj bi čakali? Prijavite se in delite: Več o samem hackathonu in prijavni obrazec na tej povezavi.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411