Novica

Natečaj za najboljše magistrsko delo s področja trajnostne energije

Datum objave: 26.6.2023

Borzen, slovenski operater trga z elektriko, nadaljuje s spodbujanjem študentov, da se aktivno vključijo v reševanje izzivov trajnostne energetike in prehoda v nizkoogljično družbo. V ta namen je objavljen četrti natečaj za najboljše magistrsko delo s področja trajnostne energije.

SODELOVANJE NA NATEČAJU

Na natečaju lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Sloveniji, ki so ali pa še bodo zaključile magistrski študijski program ter so oz. bodo svoje magistrsko delo uspešno zagovarjale v obdobju od 1. oktobra 2021 do 30. junija 2023.

Najboljše magistrsko delo s področja učinkovite rabe energije in/ali obnovljivih virov energije bo nagrajeno s 3.000 evri in deležno javnega priznanja. Teme trajnostne energetike so tako rekoč vpletene v vsa področja človekovega delovanja. Imajo vpliv na okolje in družbo ter se dotikajo številnih vidikov – psihološki, arhitekturni, sociološki, pedagoški, geografski, strojni, ekonomski…

Prijave zbirajo vse do 3. julija 2023 preko spletne strani www.trajnostnaenergija.si, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije v zvezi z natečajem.

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411