Novica

Univerzitetni tekmovalni program

Datum objave: 16.10.2023

Tekmovalni programi potekajo v okviru Univerzitetnih športnih prvenstev Univerze v Ljubljani, ki jih organizira Športna zveze Univerze v Ljubljani. Namenjen je predvsem tistim študentom, ki želijo  organiziran športno-rekreacijski trening dopolniti s tekmovanji. Ti študentje morajo imeti sposobnosti in znanje v posameznih športnih panogah na ustreznem nivoju.  Študentje (gre predvsem za še aktivne in bivše tekmovalce v različnih športnih panogah) zastopajo fakulteto kot reprezentanca na omenjenih tekmovanjih. Tekmovanja potekajo tako v individualnih kot moštvenih športnih panogah. V študijskem letu 2023/24 Športna zveza Univerze v Ljubljani okvirno načrtuje tekmovanja v sledečih športnih panogah, in sicer v:

  • Univerzitetni košarkarski ligi.
  • Univerzitetni odbojkarski ligi.
  • Univerzitetni futsal ligi.
  • Univerzitetnem prvenstvu v košarki 3×3.
  • Univerzitetnem prvenstvu v odbojki na mivki.
  • Univerzitetnih prvenstvih v nekaterih individualnih športnih panogah.

Vse podrobnejše informacije o poteku Univerzitetnih športnih prvenstev Univerze v Ljubljani lahko študentje dobite preko spletne strani Športne zveze Univerze v Ljubljani: https://www.unisport.si

Zaradi lažje informiranosti prosim vse študente (predvsem tiste študente, ki v omenjenih programih še niste sodelovali), ki bi bili zainteresirani in sposobni sodelovati v omenjenih programih, da se mi javijo na moj elektronski naslov: sasa.ogrizovic@fri.uni-lj.si (s pripisom ime in priimek, letnik, telefonska številka in staž treniranja v izbrani športni panogi).

TRENINGI TEKMOVALNIH ŠPORTNIH EKIP

  • FUTSAL (M)

Trening futsala bo potekal ob ponedeljkih od 20.00 – 21.00 v športni dvorani na Srednji upravno administrativni šoli Ljubljana (SUAŠ Ljubljana), Zdravstvena pot 10, 1000 Ljubljana.

Kontaktna oseba je: Jakob Podgoršek – jakob.podgorsek@gmail.com

  • KOŠARKA (M)

Trening košarke bo potekal ob torkih od 21.00 – 22.30 v Univerzitetni športni dvorani v Rožni dolini, Svetčeva ulica 11, 1000 Ljubljana.

Kontaktna oseba je: Žiga Kramberger – zk0573@student.uni-lj.si

  • KOŠARKA (Ž)

Trening košarke bo potekal ob sredah od 19.30 – 21.00 v Univerzitetni športni dvorani v Rožni dolini, Svetčeva ulica 11, 1000 Ljubljana.

Kontaktna oseba je: Saša Ogrizović – sasa.ogrizovic@fri.uni-lj.si

  • ODBOJKA (M+Ž)

Trening odbojke bo potekal  ob četrtkih od 21.00 – 22.30 v Univerzitetni športni dvorani v Rožni dolini, Svetčeva ulica 11, 1000 Ljubljana.

Kontaktna oseba je: Maruša Kerpan – mk9255@student.uni-lj.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411