Dogodek

Vabilo na dan odprtih vrat podjetja INEA

Datum objave: 30.10.2023 Datum začetka: 17.11.2023 Ura začetka: 09:00 Lokacija: Stegne 11, Ljubljana

V okviru Festivala podjetništva, ki ga organizira SBC – Klub slovenskih podjetnikov, želimo prikazati, kaj pomeni odgovorno podjetništvo ter kako pomembno vlogo v njem imajo ljudje, tehnologija in urejeno okolje.

Letošnji Festival podjetništva bo še večji, boljši in dogajanje smo razširili na cel teden. Več o Festivalu podjetništva 2023 na tej povezavi. Pomemben del Festivala podjetništva je dogajanje, ki poteka pod imenom Podjetništvo od blizu. Člani SBC, najboljši slovenski podjetniki, poseben dan namenjamo predstavitvi podjetništva mladim in jim izrekamo dobrodošlico v naših podjetjih.

Na obisk v Ineo vabimo študente vseh letnikov in smeri Fakultete za elektrotehniko, da se pobliže spoznate z možnostmi, ki vam jih to področje ponuja.

Sprejel vas bo direktor Peter Kosin, ki je v Inei prehodil celotno podjetniško pot – od študenta elektrotehnike v zgodnjih 90ih pa vse do direktorja več kot stotih zaposlenih v ponosnem mednarodnem podjetju, ki ima svoje rešitve na vseh celinah sveta. Sprehodili se bomo po različnih procesih, kjer generiramo ideje in rešitve za boljše gospodarstvo in boljše življenje, in se z nekaterimi še pobliže na zabaven in »hands-on« način spoznali.

Več v prilogi!

 

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411