GEN-I

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu, ki svojim partnerjem ponuja najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov.

O podjetju

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu, ki svojim partnerjem ponuja najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov.

Sledimo viziji brezogljične družbe in načrtujemo prihodnost z z učinkovito rabo obnovljivih virov energije in prilagodljivim odjemom. Verjamemo, da do nje vodijo digitalizacija in napredne tehnologije, zato smo usmerjeni k razvoju inovativnih rešitev za trajnostni način življenja. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo tudi družbene odgovornosti. Svoje poslanstvo udejanjamo z uporabo najnaprednejših modelov za obdelovanje velikih količin podatkov, ki nam omogočajo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni viri, obnovljivi viri energije, elektro mobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem, ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in s še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Kaj iščemo pri novih sodelavcih?

Prepričani smo, da so talenti prihodnosti izrazito značajsko in osebnostno odprti, željni medsebojnega sodelovanja in povezovanja znotraj številnih projektov ter področji ter sposobni hitrega prilagajanja dinamičnim razmeram organizacijskih struktur. Aktivno se promoviramo kot podjetje, kjer ni dovolj samo delo in osebnostna rast, pomemben je učinek, ki ga pustiš na širši družbi. V Skupini GEN-I ves čas v svoje vrste vabimo sodelavce iz različnih področjih. Z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin želimo postati pionir zelene preobrazbe v Sloveniji in širše.

Vsa aktualna delovna mesta si lahko ogledate na naši spletni strani.

Možnosti sodelovanja z nami:

 • študentsko delo,
 • poletno pripravništvo,
 • praktično usposabljanje,
 • kadrovska štipendija,
 • redna zaposlitev.

Kaj ponujamo novim sodelavcem?

 • Soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodorno in zavzeto ekipo.
 • Strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi.
 • Možnost hibridnega dela.
 • Delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju.
 • Možnost testiranja novih zelenih tehnologij.
 • Neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu.
 • Članstvo v aktivnem športnem društvu z 18 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 270 aktivnimi člani.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite več informacij:

Naziv podjetja: GEN-I, d.o.o.

E-mail: zaposlitev@gen-i.si

Spletna stran podjetja: https://gen-i.si/

Več o delu v podjetju si lahko preberete na Vsakdanjik GEN-I

Objave

[GEN-I]
Sodelavec za kreditna tveganja m/ž

Preberi več

[GEN-I]
Študentska pomoč v službi IT m/ž

Preberi več

[GEN-I]
Študentsko pripravništvo v službi za analitiko (m/ž)

Preberi več

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411