RLSMerilna tehnika

5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje

  • magnetni dajalnik pomika in zasuka, ASIC, mikrokontrolerji, robotika, avtomatizacija

Opis podjetja

V podjetju RLS razvijamo in proizvajamo magnetne dajalnike pomika in zasuka za uporabo v številnih panogah. Že od leta 1989 je naša misija odkrivati senzorske rešitve, ki pomagajo spodbujati tehnološki napredek v raznovrstnih panogah. Ne glede na to, ali gre za robotiko, elektromotorje, industrijsko avtomatizacijo, tiskalnike, orodjarstvo, medicino, vesoljsko in podmorsko uporabo, naši senzorji delujejo še v tako zahtevnih razmerah. Poslovne in proizvodne prostore imamo v Komendi, naše izdelke pa tudi prek spletne trgovine nudimo na evropskih, ameriških in azijskih trgih ter sodelujemo z vodilnimi svetovnimi podjetji in blagovnimi znamkami iz različnih panog.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Velik del uspeha in hitre rasti podjetja temelji na močnih in vzajemno koristnih partnerstvih s posamezniki, podjetji, razvojnimi in izobraževalnimi institucijami. Posebno pozornost namenjamo sodelovanju s študenti, najsi bo v obliki študentskega dela, praktičnega usposabljanja, mentorstva ali sodelovanja za zaključno delo. Vedno smo odprti za sodelovanje.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Elektronika, razumevanje matematike, znanje iz robotike, mikrokontrolerjev, programskega jezika C in C++, Python, inovativna naravnanost, kritično razmišljanje, proaktivno reševanje problemov.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

RLS d. o. o., Pod vrbami 2, 1218 Komenda
T: 01 5272 100
E: zaposlitev@rls.si

www.rls.si

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411