• Energetika,
  • Industrija,
  • Infrastruktura,
  • Projektiranje,
  • Izvedba

Opis podjetja

Podjetja v C&G skupini smo specializirana za inženirske storitve na področju energetike, industrije in infrastrukture, s celovitimi rešitvami v elektroenergetiki, sistemih vodenja in učinkovite rabe energije.

Nabor storitev smo razširili na področje projektiranja in zagotovili celovito izvedbo zahtevnih projektov na ključ. Z razvijanjem in združevanjem kompetenc podjetij C&G skupine in partnerjev smo sposobni izvesti še tako kompleksne projekte, ki za odlično izvedbo potrebujejo sposobnosti večih inženirskih strok. Izgradnja kompleksnih objektov, ki vključuje projektantski in izvajalski inženiring, je dejavnost, kjer ima C&G skupina zaradi združevanja projektantskih in izvajalskih strokovnjakov, referenc in izkušenj največji potencial.

C&G skupina sooblikuje prihodnost elektroenergetike, inženirstva in projektantstva. Sodelovanje z nami je priložnost, da to prihodnost uživate tudi vi!

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Študentom ponujamo različne oblike sodelovanja: od vključevanja s študentskim delom, štipendiranja, mentorstva pri diplomskih in magistrskih delih do zaposlitve.

Vabljeni v naše vrste!

Profili, znanja, ki jih iščemo

C&G Skupina zaposluje različne profile inženirjev: projektante, delovodje, vodje del, vodje projektov, razvojne inženirje, mlade ljudi z idejami, ambicijami in strokovnimi izzivi.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

C&G zastopanje, svetovanje in inženiring, d.o.o.
Riharjeva ulica 38, 1000 Ljubljana
+386 1 236 42 40

c-g@c-g.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411