• distribucija
  • električna energija
  • oskrba
  • omrežje
  • razvoj
  • elektroenergetika

Opis podjetja

Družba Elektro Ljubljana deluje že preko 125 let. Spadamo med največje družbe v Sloveniji. Našim državljanom zagotavljamo nemoten in trajen dostop do osnovne dobrine – elektrike. Elektroenergetsko infrastrukturo zagotavljamo na kar 6.166 km2, pokrivamo 30,4 % Slovenije in oskrbujemo več kot 330.000 odjemalcev.

V Elektru Ljubljana skrbimo za nemoteno delovanje distribucijskega elektroenergetskega omrežja na tretjini omrežja Slovenije. Omrežje načrtujemo, gradimo, vzdržujemo, poleg tega pa razvijamo in uvajamo tehnološke rešitve, s katerimi omrežje postaja vse bolj digitalizirano in avtomatizirano. Delo v Elektru Ljubljana prinaša priložnost za razvoj novih znanj in veščin. Številni delovni procesi potekajo v razgibanem timskem duhu v ekipah na terenu, projektnih timih ali samostojno.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Mladim zagotavljamo številne možnosti sodelovanja, pri katerih lahko spoznajo različna delovna mesta in izberejo karierno pot, ki jih najbolj motivira. Mladi imajo možnost opravljanja praktičnega usposabljanja z delom ter usposabljanja na delovnem mestu s sistemom mentorstva. Omogočamo jim tudi študentsko delo ter zagotavljamo mentorje za diplomska ali magistrska dela. V letošnjem letu bomo podelili tudi kadrovske štipendije.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Iščemo različne profile: od projektantov omrežja, dispečerjev do sodelavcev na področju merjenja električnega energije, obratovanja, razvoja distribucijskega omrežja ter napredne analitike. Za vsakogar, ki se izobražuje na področju elektrotehnike, elektroenergetike ter računalništva in informatike, se v podjetju najde pravi izziv.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Elektro Ljubljana, d. d.
Slovenska cesta 56
1000 Ljubljana

M: kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si

 

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411