• logistika 
  • avtomatizacija  
  • digitalizacija 
  • robotizacija 
  • last-mile

Opis podjetja

KDO SI TI? Dihaš hi-tech? Te navdušuje svet robotike? Bi rad reševal izzive iz realnega sveta?

KAM TI ODPIRAMO VRATA? V Epilog, kjer tvoja strast do tehnologije postane način življenja. Svojo zgodbo pišemo od leta 1990. Od takrat naprej razvijamo in implementiramo najzahtevnejše programske rešitve za podporo procesom logistike. Ali bolj enostavno: povezujemo ljudi, stroje in stvari v enoten sistem.

IZ SLOVENIJE OSVAJAMO SVET. Naše uspešne zgodbe presegajo vse meje – tudi tiste na zemljevidu. Z lastnimi rešitvami smo opremili že številna podjetja širom po svetu. Zgodb je veliko, s tvojo pomočjo jih lahko napišemo še več!

KAKŠNI SMO? Smo programerji, razvojniki, sistemski analitiki, arhitekti, inženirji elektrotehnike,… Na prvi pogled različni, a nas povezuje en interes – in to je, da radi osvajamo nova znanja, še raje pa jih delimo in drug drugega kaj novega naučimo.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

ZAKAJ V EPILOG? Omogočamo ti študentsko delo, prakse, štipendije ali redno zaposlitev. Načrtno skrbimo za tvoj strokovni razvoj in osebno rast. Imamo realna pričakovanja in vemo, da nisi senior, če si v resnici še študent.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Študente FRI, FE. Z znanjem programiranja (Java, C++…), poznavanjem podatkovnih baz, Linux sistemov, ROS, spletnih in mobilnih tehnologij (AWS, Angular, Spring, …) ter z entuziazmom za nove tehnologije. Z željo po učenju in razvoju. Samoiniciativne in zanesljive.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411