• energetika,
  • holding
  • prodaja
  • električna energija
  • zeleni prehod
  • energetska prihodnost
  • jedrska energija
  • OVE

Opis podjetja

Skupina GEN, smo največji slovenski proizvajalec in dobavitelj nizkoogljične električne energije, ki temelji na jedrski energiji in obnovljivih virih. Z verigo dodane vrednosti, ki se razteza od proizvodnje do dobave, zagotavljamo zanesljivo, konkurenčno in k odjemalcem usmerjeno oskrbo z energijo in energetskimi storitvami.

Naše delovanje je okolju prijazno že danes, pri čemer so naša prizadevanja močno usmerjena v oblikovanje zanesljive dolgoročne energetske prihodnosti Slovenije.

Z visoko motiviranim timom ambiciozno načrtujemo nove investicije v obnovljive vire energije, prožnost, napredne storitve in jedrske tehnologije. Smo nosilci projekta JEK2, ki bo zagotavljal velike količine brezogljične, konkurenčne in zanesljive energije, nujno potrebne za trajnostni razvoj Slovenije.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo

Skupina GEN vabi, da se pridružite naši ekipi in sodelujete pri oblikovanju energetske prihodnosti Slovenije. Ponujamo vam možnost opravljanja študentskega dela ali praktičnega usposabljanja na lokaciji v Krškem ali v Ljubljani. Najbolj obetavnim kandidatom pa bomo v naslednjem študijskem letu ponudili kadrovsko štipendijo.

Študenti, ki si želite pridobiti izkušnje in diplomanti, ki bi želeli aktivno sodelovati pri naših projektih, ste vljudno vabljeni, da nam sporočite svoje želje in področje dela, ki bi ga želeli opravljati. Vaše podatke lahko enostavno delite z nami tako, da se vpišete v našo bazo: https://kadri.gen-energija.si ali nam pišite na kadri@gen-energija.si

Profili in znanja, ki jih iščemo

Upravljanje proizvodnega portfelja, obnovljivi viri,  energije, trgovanje z električno energijo, analitika, računalništvo, razvoj IT aplikacij, informatika, programiranje, kibernetska varnost, ISO standardi, vodenje projektov, varnostne analize, razvijanje poslovnih idej.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

kadri.gen-energija.si ali nam pišite na kadri@gen-energija.si

 

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411