• tiskano vezje,
  • večplastna vezja,
  • ekspresna naročila,
  • prototipi,
  • družbeno odgovoren delodajalec.

Opis podjetja

Specializacija podjetja INTECTIV je proizvodnja prototipnih in večplastnih vezij, izdelanih po najvišjih standardih za letalsko in vesoljsko industrijo. Z lastnim znanjem, fleksibilnostjo in z vlaganji v razvoj si prizadevamo za vodilno pozicijo na evropskem trgu.

Začetki podjetja INTECTIV segajo v leto 1973, kjer smo v podjetju proizvajali tiskana vezja za podjetja poslovnega sistema ISKRA, nosilke slovenske elektro in elektronske industrije. Leta 1983 je podjetje IBM Germany izbralo INTECTIV za svojega strateškega partnerja. S to povezavo smo nadgradili izkušnje in razvili tehnologije za izdelavo zahtevnejših tiskanih vezij. V devetdesetih letih smo prodajo svojih izdelkov razširili na evropska tržišča. Leta 2000 smo z novim večinskim lastnikom, slovenskim podjetjem Elgoline d.o.o., izvedli tehnološko in organizacijsko prenovo. Z obsežno investicijo v novo tehnološko opremo so se nam odprla vrata za poslovanje z najzahtevnejšimi kupci. Leta 2008 smo se odločili doseči sam vrh tehnologije izdelave tiskanih vezi. Nova strategija in obsežno investiranje v opremo so nam omogočili specializacijo podjetja na kratke dobavne roke ter izdelavo prototipnih in manjših serij zelo zahtevnih plošč tiskanega vezja.

Leto 2023 smo zaznamovali z nadgradnjo sistema vodenja kakovosti za letalsko in vesoljsko industrijo, kar našim kupcem prinaša najvišjo stopnjo zanesljivosti delovanja plošče tiskanega vezja v kritičnih aplikacijah.

PODROČJE

Avtomatika, Elektronika, Informatika, Kemijska tehnologija, Strojništvo, Meroslovje in kakovost.

Na sliki avtomobil.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Nudimo sodelovanja na področju prakse, študentskega dela, redne zaposlitve in sodelovanja pri projektih.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Iščemo entuziaste s področij kemijske tehnologije, meroslovja in kakovosti, strojništva, materialov, elektrotehnike, aeronavtike in astronavtike. Iščemo bodoče analitike kakovosti, programerje, CAM inženirje, inženirje kakovosti v prodaji, nabavi in proizvodnji.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Mail:

Spletna stran: www.intectiv.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411