iSYSTEM Labs

Ali zaupaš, da se bo avtomobil zaustavil, ko boš pritisnil zavoro, da se bodo kolesa letala, s katerim potuješ na počitnice, spustila ob pristanku in da bo srčni spodbujevalnik nekoga, ki ga poznaš, deloval kot je predvideno?

Če bi rad/a izvedel/a, kako proizvajalci gradijo zaupanje v svoje varnostno-kritične sisteme, se nam pridruži! 

Kaj delamo v iSYSTEM Labs?

Razvijamo programsko in strojno opremo za razvoj in test embedded aplikacij v avtomobilski, letalski in medicinski industriji. Naš BlueBox debugger in analizator skupaj z razvojnim okoljem winIDEA omogoča inženirjem širom sveta podroben vpogled v obnašanje embedded aplikacije.

Z našimi orodji lahko uporabniki prekinejo izvajanje aplikacije na mikrokontrolerju, pregledajo vsebino pomnilnika, registrov in vrednosti spremenljivk. Celotni tok izvajanja programa lahko tudi posnamejo ter naknadno analizirajo.

Inženirji v našem podjetju programiramo v jezikih C/C++, C#, Python in Java, načrtujemo FPGA logiko v Verilogu, načrtujemo sheme in oblikujemo tiskana vezja ter razvijamo teste za preverjanje delovanja naših proizvodov. 

Koga iščemo?

Študentke in študente tehničnih fakultet, ki jih navdušujejo programiranje (C/C++, Java, Verilog, Python, .NET, JavaScript), mikrokrmilniki in reševanje tehničnih problemov.

Kaj ponujamo?

Izobraževanje in delo na področju, ki te zanima, mentorstvo pri izdelavi diplomske oz. magistrske naloge, prožen delovnik prilagojen tvojim študijskim obveznostim in redno zaposlitev po koncu študija.

Te zanima? Pošlji prijavo na jobs@isystem.si!

Kontakt

E-poštni naslov: jobs@isystem.si
Naslov podjetja: Brodišče 18, 1236 Trzin
Facebook
LinkedIn

isystem.com
isystemlabs.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411