Opis podjetja

Smo mednarodno farmacevtsko podjetje s sedežem v Novem mestu. 70-letne izkušnje nas uvrščajo med vodilna generična farmacevtska podjetja na svetu. Naši dosežki so plod poguma in vizionarstva vseh krkašev. Naši proizvodnji obrati se poleg Slovenije nahajajo še na Poljskem, v Nemčiji, Rusiji in na Hrvaškem. S kakovostnimi, varnimi in učinkovitimi izdelki smo prisotni v več kot 70 državah, kjer nam zaupa že več kot 100 milijonov bolnikov po vsem svetu. S svojim odnosom do ljudi, okolja in naravne dediščine ter strateškimi usmeritvami prispevamo k večji kakovosti življenja. Z vrhunsko tehnologijo in znanjem uresničujemo naše poslanstvo in ljudem pomagamo živeti zdravo življenje.

  • kakovost
  • varnost
  • učinkovitost

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

V Krki se zavedamo pomena bogatih izkušenj. Študentom in diplomantom nudimo vpogled v delovanje našega podjetja ter v okolje in kulturo, v kateri ustvarjamo. Omogočamo stik s prakso, ki predstavlja nadgradnjo pridobljenega znanja. Tako mladim že pred zaposlitvijo ponujamo opravljanje študentskega dela, počitniškega dela, praks, kadrovsko štipendiranje, po dogovoru pa omogočamo tudi študij ob delu.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Krka je proizvodnjo podjetje, ob sodobni tehnologiji pa ni procesa, ki ne bi potreboval tehnične podpore. Tako zaposlujemo več kot 500 strokovnjakov s področja elektrotehnike. Strokovnjakom v Krki ne zmanjka izzivov s področji projektiranja in načrtovanja (objektov in tehnološke opreme, ki jo razvijamo sami in s partnerji), gradnje in izvedbe, upravljanja in nadzora ter vzdrževanja.

Vse aktualne razpise objavljamo na naši karierni spletni strani.

 

Kontakt

Več informacij lahko pridobite na spletni strani krka.si, vedno pa nam lahko pišete na mail info@krka.biz.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411