5 ključnih besed, vezanih na našo panogo:

 • industrijska avtomatizacija
 • informatizacija
 • digitalizacija
 • inovacije
 • celostne rešitve

Predstavitev podjetja

V podjetju LineaTech d.o.o. ponujamo tehnološke rešitve s področja avtomatizacije ter informatizacije sistemov in procesov v industriji. Večina naših projektov je razvojno usmerjenih in strankam ponujamo najkakovostnejše storitve in produkte.

Delo pri nas poteka v prijetnem timskem duhu, ki nam nudi vse potrebno za razvoj in izvedbo celostnih rešitev ter optimizacije sistemov in procesov. Doprinos zaposlenih cenimo in nagrajujemo ter skrbimo za stalno rast in razvoj vseh članov tima.

Kljub majhnosti podjetja zaposlujemo visoko izobražen kader in smo sposobni izvesti najzahtevnejše projekte, po katerih povprašujejo stranke. Na trgu uživamo visoko stopnjo zaupanja tako pri končnih strankah kot poslovnih partnerjih.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

V podjetju Lineatech nudimo študentom elektrotehnike iz smeri avtomatika možnost pridobivanja dragocenih izkušenj že v času študija preko študentskega dela. Lahko se pridružite naši ekipi in pridobite praktične izkušnje, ki so lahko odločilne za vašo prihodnjo kariero. Študentsko delo pri nas je zasnovano tako, da vam omogoča vključitev v aktualne projekte in naloge, povezane s področjem industrijske avtomatizacije. Delali boste pod vodstvom izkušenih strokovnjakov, ki vas bodo usmerjali in mentorirali pri vašem delu. S tem boste pridobili praktične veščine in znanja, ki jih je težko pridobiti zgolj skozi študijske učilnice.

Poleg študentskega dela nudimo perspektivnim študentom po končanem študiju tudi možnost redne zaposlitve. Verjamemo v potencial mladih talentov in vlagamo v njihov razvoj. Če pokažete predanost, znanje in inovativnost, se lahko pridružite naši rastoči ekipi in pričnete graditi kariero v našem podjetju, kjer vam bo omogočeno delo v različnih projektih v Sloveniji in tujini.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Želimo si sodelovati z absolventi in diplomanti s področja elektrotehnike – avtomatike, ki vas veseli

 • razvoj programske opreme za namen industrijske avtomatizacije
 • programiranje industrijskih krmilnikov (PLC)
 • izdelava nadzornih sistemov (SCADA, HMI)
 • priprava dokumentacije (funkcijske in tehnične specifikacije, uporabniška navodila…),
 • zagoni strojev na lokaciji naročnika (Slovenija in tujina)
 • poznavanje Siemens Simatic opreme in s tem povezanih programov, poznavanje senzorike, pnevmatskih krmilnih pogonov, aktuatorjev, merilnih naprav

Kontaktni podatki

LineaTech d.o.o.
sedež podjetja: Župančičeva 12, 1000 Ljubljana

PE Stegne: Stegne 21c, 1000 Ljubljana

kontakt: info@lineatech.si

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411