5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje sodeluje

  • avtomobilska industrija
  • prihodnost mobilnosti
  • tehnološke inovacije
  • elektrifikacija
  • raziskave in razvoj

Opis podjetja

Smo mednarodno podjetje in z našimi izdelki ponujamo rešitve na področju mobilnosti jutrišnjega dne. To ne bi bilo mogoče brez strokovnjakov, trenutnih in bodočih, ki delajo na številnih ključnih področjih znotraj naše skupine. Njihova zavzetost in sposobnosti so tisto, kar naredijo   MAHLE vodilnega dobavitelja in razvojnega partnerja v avtomobilski industriji.

Vse od leta 1920 smo revolucionarji “človeškega gibanja”. Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, pa tudi kot tehnološka gonilna sila za mobilnost prihodnosti skupina MAHLE deluje na več kot 160 lokacijah po svetu.

Z našim znanjem in inovativnostjo na področju motornih sistemov in sestavnih delov, filtracij, elektrike/elektronike in upravljanja toplote strankam ponujamo širok nabor izdelkov.

Zanimajo nas tehnologije pogonskih sistemov in klimatskih naprav ter vse, kar je z njimi povezano – tako pri pogonskih enotah za motorje z notranjim zgorevanjem kot tudi za namene elektromobilnosti. Vsak drugi avto, proizveden kjerkoli po svetu, ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento.

Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna na lokacijah v Šempetru pri Gorici, Ljubljani, Mariboru, Bovcu in Komnu. V sodelovanju s priznanimi kupci po vsem svetu v Sloveniji razvijamo in proizvajamo najsodobnejše zaganjalnike, alternatorje, električne motorje in pogonske sisteme ter druge mehatronske sisteme. Pridružite se naši ekipi strokovnjakov in skupaj ustvarimo prihodnost e-mobilnosti!

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo

Te zanima razgibana praksa na tehničnem področju? Pišeš zaključno nalogo? Iščeš štipendijo ali študentsko delo? Pri nas lahko najdeš vse to.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom:

  • Štipendiranje,
  • praksa,
  • študentsko delo in
  • zaposlovanje.

Svojim zaposlenim pa ponujamo poleg redne zaposlitve tudi: Hibridno, remote ali delo na lokaciji, redno plačilo, jasni cilji, mlado ekipo, napredovanje, onboarding proces ob sami zaposlitvi, kreativno okolje dela, globalni tim in še bi lahko naštevali.

Mahle_opis

Profili, znanja, ki jih iščemo

Naš kreativni razvojni tim spremlja razvoj v celotni skupini MAHLE. Raziskujemo tehnične možnosti novih tehnologij in strateških razvojnih projektov. Za te izzive iščemo ustvarjalne strokovnjake, magistre in diplomante usmerjene v prihodnost, ki so prilagodljivi in se ponašajo z širokim znanjem.

Iščemo predvsem študente iz smeri elektrotehnike, elektronike, mehatronike in energetike, ki bi z nami soustvarjali e-mobilnost. Trenutna delovna mesta, na razpolago najdete tukaj.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Polje15, 5290 Šempeter pri Gorici
Cesta v Gorice 34A, 1000 Ljubljana
Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

e-poštni naslov:

 

Spletna stran: www.mahle.com / MAHLE Jobs & Career |Zaposlitev prihodnosti – MAHLE kariera

Povezave do družbenih omrežij

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411