METRONIK

Se želiš pridružiti ekipi vrhunskih strokovnjakov za avtomatizacijo in digitalizacijo v proizvodnji in zgradbah?

Predstavitev podjetja

Metronik je vodilni ponudnik inovativnih rešitev za avtomatizacijo in digitalizacijo v industriji, zgradbah in infrastrukturnih podjetjih v Sloveniji. Z vrhunsko tehnologijo in visoko kakovostnimi storitvami pa smo vedno bolj prisotni tudi v mednarodnem prostoru in smo na dobri poti, da postanemo vodilno podjetje za avtomatizacijo in digitalizacijo v Evropi.

Naše rešitve uporabnikom omogočajo izboljšanje učinkovitosti procesov, dvig kakovosti in znižanje stroškov obratovanja v proizvodnji in zgradbah. To dosegamo v sodelovanju z uveljavljenimi svetovnimi podjetji za avtomatizacijo in digitalizacijo ter lastnimi razvojnimi rešitvami, kot je družina programskih rešitev MePIS.

Delamo na zanimivih, tehnološko-naprednih in zahtevnih projektih v proizvodnji – mednarodno in v Sloveniji – za stranke kot so Novartis, Krka, Atlantic Grupa, Danfoss, Incom Leone in številne druge. Naše rešitve za avtomatizacijo in digitalizacijo zgradb pa uporabljajo številni hoteli (npr. Mons, Maestoso, Brdo), bolnice (npr. UKC), izobraževalne ustanove (npr. FKKT, FRI), trgovski centri (npr. IKEA), kongresni centri in ostali večji poslovni objekti.

Smo mlad, uspešen in visoko usposobljen kolektiv, ki ceni znanje, samoiniciativnost, odgovornost, dobre odnose in podpira osebni razvoj vsakega sodelavca.

Trenutno zaposlujemo 116 sodelavcev, od tega 7 doktorjev, 11 magistrov znanosti ter 70 sodelavcev z visoko ali univerzitetno izobrazbo s področij elektrotehnike, računalništva, informatike, strojništva in podobnih. Poleg tega zaposlujemo tudi 5 zunanjih sodelavcev in 20 študentov.

Sistematičen razvoj in raziskave izvajamo v okviru raziskovalnih skupin Metronik Razvoj in Metronik Trajnostni razvoj, ki sta registrirani pri ARRS in imata skupaj 57 raziskovalcev.

Pri razvojno raziskovalnih projektih pa se povezujemo tudi z vodilnimi izobraževalnimi in razvojnimi ustanovami v Sloveniji – kot so IJS, IRI UL, Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru,– ter v tujini, kot je Alpen-Adria Universitat v Celovcu.

Področja

Avtomatizacija, digitalizacija, proizvodna informatika, pametne zgradbe, industrija 4.0, IoT

Iščemo

Študente višjih letnikov FE in FRI, ki ob sodelovanju z uveljavljenimi strokovnjaki na področju avtomatizacije, digitalizacije in razvoja programske opreme cenijo kakovost in odlično uporabniško izkušnjo.

Nudimo

Študentsko prakso; študentsko delo, pri katerem vas bosta spremljala mentor in »buddy«, sodelovanje v mednarodnih razvojnih in izvedbenih projektih ter možnost dolgoročnega sodelovanja, saj se 80% študentov po zaključku študija pri nas redno zaposli.

Za prijetno delovno okolje in dobre odnose med sodelavci skrbimo tudi s športnimi aktivnostmi, dnevno svežim sadjem in prigrizki, pikniki in ostalimi družabnimi dogodki.

Kontakt

Za več informacij si oglej naši spletni strani www.metronik.si in www.mepis.eu, ali nam piši na naslov vodje kadrov Nike Mazi, ki je nika.mazi@metronik.si.

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411