• inovacije
  • razvoj
  • ASIC
  • inženiring
  • EN9100:2018.

Opis podjetja

Osnovna dejavnost podjetja Renishaw Tehnični Inženiring d.o.o. je načrtovanje, razvoj, testiranje in upravljanje dobavne verige namenskih visoko integriranih vezji – t.i. ASIC (aplikacijsko specifičnih integriranih vezij). V svoj kolektiv vabimo talentirane študente oz. inženirje elektrotehnike-elektronike in jim nudimo odlične delovne pogoje, povezovanje skozi znanje, kadrovske štipendije ter stik z najnaprednejšimi orodji in tehnologijami.

V podjetju negujemo kulturo raznolikosti in s tem privabimo najboljše ljudi, ustvarjamo pozitivno okolje ter se prilagodimo različnim kupcem. Zavedamo se, da nam bo večja raznolikost omogočila odgovorno in produktivno podjetje, ki ga poganjajo nadarjeni ljudje z različnimi ozadji in pogledi. To je osrednjega pomena za strategijo našega podjetja, da zaposlenim zagotovimo odličen prostor za delo in rast.

Zavedamo se svoje okoljske in družbene odgovornosti ter smo zavezani k izkoreninjenju zlorab človekovih pravic in zmanjšanju vplivov na okolje.

Naše temeljne vrednote so: inovativnost, inspiracija, integriteta in vključenost.

Close-up Shot of Silicon Wafer in Bright light at Advanced Semiconductor Foundry, that produces Computer Chips.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Uvajanje, mentorstvo, pripravništvo, različna izobraževanja/delavnice in spodbujamo posameznikov razvoj v mednarodnem podjetju. V kolikor vas zanima nam pošljite svoj življenjepis na slovenia@renishaw.com.

Arhiv UL FE

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

LinkedIn: Renishaw Slovenia

Renishaw Tehnični Inženiring d.o.o.
Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana
Kontakt: +386 (0)40 51433

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411