• magnetni dajalnik pomika in zasuka

Opis podjetja

V podjetju RLS proizvajamo najsodobnejše linearne in rotacijske magnetne senzorje, ki jih razvijamo za spreminjajoče se zahteve globalnega trga. Naša kombinacija obsežnih izkušenj, poglobljenega znanja in naprednega razmišljanja nam omogoča, da ponujamo prilagojene rešitve, ki ustrezajo točnim zahtevam naših strank. V več kot 30 letih delovanja smo zgradili močna partnerstva v različnih industrijah. Naši izdelki igrajo osrednjo vlogo v številnih aplikacijah, od težke industrije in najsodobnejših medicinskih robotov do letalstva, podvodnega raziskovanja in nekaterih najambicioznejših projektov na področju sončne energije. Ta širok razpon strokovnosti poudarja našo prilagodljivost in zavezanost inovacijam v zahtevnih okoljih.

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Študentom ponujamo študentsko delo ali mesto za praktično usposabljanje. Ob uspešnem sodelovanju nudimo tudi možnost kasnejše zaposlitve.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Pri nas so dobrodošli študenti z veliko željo po nadgradnji znanj in zanimanjem na področju robotike, elektronike, avtomatike in mehanike. Iščemo radovedne in zanesljive študente, ki radi sodelujejo na zanimivih projektih. Dobrodošla so znanja na področjih C/C++, Python, Arduino, Matlab, PCB, mikrokrmilniki.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

RLS d. o. o., Pod vrbami 2, 1218 Komenda
T: 01 5272 100
E: mail@rls.si

www.rls.si

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411