5 ključnih besed, vezanih na panogo, v kateri podjetje

IoT, 5G, kibernetska varnost, napredne IKT storitve, storitve v oblaku

Opis podjetja

V Telekomu Slovenije s ponudbo najsodobnejših IKT-storitev in rešitev povezujemo svoje uporabnike ter jim poenostavljamo življenja. Kot vodilni slovenski ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev nenehno skrbimo za razvoj ter uvajanje nove inovativne tehnologije, tako da uporabnikom zagotavljamo vrhunsko omrežje, najsodobnejše storitve in odlično uporabniško izkušnjo. Prepoznavni smo na področju povezovanja novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku, multimedijskih vsebin in naprednih IKT-storitev. Svojim uporabnikom smo leta 2018 omogočili, da TV in ostale vsebine ter naprave pametnega doma upravljajo na enem mestu in z glasom, kot prvi v Sloveniji pa smo sredi leta 2020 vzpostavili tudi nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G).

Oblike sodelovanja, ki jih ponujamo študentom in diplomantom

Študentom nudimo možnosti praktičnega usposabljanja, štipendiranja ter študentskega dela. Več na tej povezavi ter na e-študentskem servisu. Trenutno aktualna delovna mesta lahko najdete na: Kariera – Telekom Slovenije Vabimo vas k prijavi na TRIP 2024 5G tehnologija. Gre za Telekomov razvojno izobraževalni program, ki se bo odvijal v septembru. Več na ts.si/TRIP.

Profili, znanja, ki jih iščemo

Ekipo želimo okrepiti s strokovnjaki na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij in kibernetske varnosti, pri tem pa nam je pomembno, da imajo sodelavci poslovno žilico, razmišljajo izven okvirjev, si upajo tvegati, predvsem pa imajo željo po soustvarjanju skupne prihodnosti. Poleg strokovnega znanja, pa so nam izredno pomembne tudi kompetence in posameznikove osebnostne lastnosti.

Kontaktni podatki podjetja, kjer lahko dobite dodatne informacije

Spletna stran: www.telekom.si
Študentska priložnost: studentska.priloznost@telekom.si
TRIP (Telekomov razvojno izobraževalni program): TRIP@telekom.si
Praktično usposabljanje. info@telekom.si

 

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411