Novica

Informativni dnevi 2023

Datum objave: 2.2.2023

Odločitev pri izbiri študijskega programa je za prihodnost vsakega bodočega študenta zelo pomembna, zato vas Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani vabi na informativne dneve za vpis v študijske programe, ki jih bomo izvajali v šolskem letu 2023/2024.

Informativni dnevi bodo na fakulteti potekali v živo v petek in soboto, 17. in 18. februarja. Ker želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij, boste lahko študijske programe najprej spoznali v obliki kratke splošne predstavitve študijskih programov po naslednjem razporedu:

  • Predstavitev programov Elektrotehnika (UN) in Aplikativna elektrotehnika (VS) v petek, 17. februarja, ob 10. in 15. uri ter v soboto, 18. februarja, ob 10. uri v predavalnici P1.
  • Predstavitev programa Multimedija v petek, 17. februarja, ob 10. in 15. uri ter v soboto, 18. februarja, ob 10. uri v multimedijski dvorani.

Infodnevi2023

Po predstavitvah študijskih programov se bodo v avli predstavljali vsi študijski programi, projekti raziskovalcev in študentov, študentske aktivnosti ter zanimiv eksponati. Organizirali bomo tudi vodene oglede po laboratorijih fakultete, kjer se boste lahko pobližje spoznali s širokim področjem elektrotehnike in sodobnih tehnologij.

Še pred informativnimi dnevi pa lahko obiščete našo fakulteto tako, da se sprehodite po virtualnem sprehodu po študijskih smereh UL FE.

»Vas zanima, kaj vse pomeni študij na Fakulteti za elektrotehniko? Stand up komik Tin Vodopivec v videu razbija tri mite o študiju na Fakulteti za elektrotehniko.

KAJ PRAVIJO O ŠTUDIJU NA FAKULTETI ZA ELEKTROTEHNIKO NAŠI BIVŠI ŠTUDENTJE?

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO UNIVERZE V LJUBLJANI JE PRISOTNA IN AKTIVNA TUDI NA VEČIH SPLETNIH DRUŽBENIH OMREŽJIH. DOBRODOŠLI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA FACEBOOKU, TWITTERJU, INSTAGRAMU IN LINKEDINU!

fb logo 2020 insta logo 2020  twitter logo 2020 linkedin logo 2020 youtube logo 2020

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411