Dogodek

Oblikovanje zelenih dregljajev: koraki k trajnostnemu vedenju

Datum objave: 11.12.2023 Datum začetka: 15.12.2023 Ura začetka: 11:00 Lokacija: Cukrarna (Poljanski nasip 40, Ljubljana)

V petek, 15. decembra 2023, ob 11.00 vas vljudno vabimo na dogodek Oblikovanje zelenih dregljajev: koraki k trajnostnemu vedenju, informativni dan pilotnega programa vseživljenjskega učenja in mikrodokazil, ki ga izvajamo štiri članice Univerze v Ljubljani: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje (UL ALUO), Filozofska fakulteta (UL FF), Pedagoška fakulteta (UL PEF) in Fakulteta za elektrotehniko (UL FE, Laboratorij za metrologijo in kakovost).

Promocijski dogodek, ki bo potekal v učilnici Cukrarne (Poljanski nasip 40, Ljubljana), bosta pospremili gostujoči predavanji mednarodno priznanih strokovnjakov s področja vedenjskih znanosti in dregljaja, izr. prof. dr. Bartosza Gule (Avstrija) in mag. Sille Krukow (Danska).

Predstavili bomo inovativen in k trajnosti usmerjen program »Zeleni dregljaj«, v katerem se srečata vedenjska znanost in vedenjsko oblikovanje. Prikazali bomo edinstveno priložnost za združitev moči z namenom soustvariti pogoje za premišljeno in načrtno delovanje v smeri trajnostnega življenjskega sloga za vse. Dogodek je namenjen strokovnjakom in strokovnjakinjam različnih profilov ter vsem študentom in študentkam, ki bodo tovrstne rešitve v prihodnje lahko uporabljali pri svojem delu.

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA, PRIJAVA NI POTREBNA!

Več na: https://www.aluo.uni-lj.si/objava/oblikovanje-zelenih-dregljajev-koraki-k-trajnostnemu-vedenju/

Bodi na tekočem

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko, Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana

E:  dekanat@fe.uni-lj.si T:  01 4768 411