Informativni dnevi

Informativni dnevi za vpis v študijske programe, ki se bodo izvajali v študijskem letu 2021/2022

 

Univerzitetni študijski program

ELEKTROTEHNIKA

 

EBTT

Visokošolski strokovni študijski program

APLIKATIVNA ELEKTROTEHNIKA

 

Informativni dnevi 2019

Univerzitetni študijski program

MULTIMEDIJA

 

Informativni dnevi 2019

 

Ker želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij, boste lahko študijske programe najprej spoznali v obliki kratke splošne predstavitve študijskih programov v naslednjih terminih:

petek, 12. februarja 2021, ob 10. uri,

petek, 12. februarja 2021, ob 15. uri,

v soboto, 13. februarja 2021, ob 10. uri.

Predstavitve vseh študijskih programov bomo izvajali v živo preko spletne platforme (povezava bo objavljena v kratkem), kjer bodo na voljo tudi vsa predstavitvena gradiva, brošure, videi, vključili pa se boste lahko tudi v klepetalnice z našimi študenti, diplomanti in vpisno službo. Kasneje pa se boste lahko vključili v predstavitve posameznih študijskih področij in se virtualno sprehodili po fakultetnih laboratorijih.

 

VAS ZANIMA, KAJ O ŠTUDIJU NA UL FE IN SVOJEM POKLICU PRAVIJO INŽENIRJI ELEKTROTEHNIKE?

Nazadnje smo se pogovarjali z Luko Ambrožičem, vodjo marketinga in prodaje v podjetju Elaphe. Luka je super kul tip, ki vam bo zagotovo vzbudil radovednost do področja električne mobilnosti. 

 

Več kratkih videov si lahko ogledate TUKAJ.

 

Se vidimo na informativnih dnevih!

 

Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani je prisotna in aktivna tudi na večih spletnih družbenih omrežjih. Dobrodošli, da se nam pridružite na FacebookuTwitterjuInstagramu in LinkedInu!